20 Aralık 2016 Salı

En Kolay Ve Etkili Rızk Celbi


Kardeşlerim bu celb bana aittir. Yüzde yüz başarılı sonuç getirir, yüzlerce kez uyguladım. Diyelim ki ticaretle uğraşıyorsunuz daha çok müşteri gelmesini ya da bir malınızın daha fazla satılmasını istiyorsunuz hemen bu yöntemi uygulayın, malum ülkemizde küçük esnaf çok zor durumda, geçim sıkıntısı çekiyor. Üstelik kazancınız da son derece helal yoldan ve bereketli olur. Bunu iş yerinizde yapmanız daha etkili oluyor ama evinizde siz y ada sizin yerinize eşiniz de uygulayabilir. Aktardan yüz gram ya da daha fazla Ak günlük alıyorsunuz öncelikle, çok ucuz bir şey zaten. Duaların etkili olduğu açık günlerde ve Müşteri(Jüpiter) gezegeninin saatinde ya da Güneş gezegeninin saatinde bir kabın içine 21 tane günlük alıyorsunuz. Her birine tek tek şu duayı okuyorsunuz ;( Esma-i İdrisiyye yada Erbainin 29. ismi) “Ya Karibül Müteali Fevka Külli Şey İn Uluvvürtıfaıh” “Ey azametinin üstünlüğü her şeyin fevkinde olup,yücelik ve yakınlık sahibi olan Zat! Yâ Karib!”

El Karib: Af,mağfireti,rahmeti,bilmesi,görmesi,ve duyması itibariyle kullarına yakın olan. 

Okuma bittikten sonra yanyana duran günlükleri bir kibrit ya da çakmakla tutuşturuyorsunuz. Bir tanesini bile tutuştursanız onun ateşiyle diğerleri de yanar zaten. Günlükler yanarken sürekli dileğinizi söylüyorsunuz mesela ''Allahım bana hayırlı ve bol müşteri gelsin, herkesin kalbini buraya çek'' diyorsunuz. Ya da kar marjı en yüksek ürününüzün adını söyleyebilirsiniz onun çok fazla satılmasını isteyebilirsiz. Bu uygulamayı dilediğiniz kadar çok yapabilirsiniz böylece rızkınız hiç kesilmez işleriniz müşterileriniz devamlı artar. Bana da dua etmeyi Allah Razı Olsun demeyi unutmayın tabii ki :)  Bol bereketli kazançlarınız olsun inşallah…

Sevgilerimle... 

Esma-i idrisiyye: Asrının essiz alimi, zamanın biricik bilgini, baskalarını kemale erdiren, hakikat ehlinin kutbu Sihabüddin Sühreverdi k.s.a. hazretlerinden menkuldur ki; Allah teala ona güzel isimlerinden kırk tanesini vermistir. İnsanogullarından, birçok hassaları bulunan bu isimlere muhtaç olmayan hiç kimse yoktur. Bu hassalardan bazıları sunlardır: Melekler, cinler, insanlar, gökler, yerler ve varlık alemindeki her sey bu isimlere musahhardır. Seyh Hazretleri bütün hayatı boyunca bu isimleri yanından hiç ayırmamıstır. Bütün harika islerini bu isimlerin bereketi ile yapmıstır.

Ayrıca sunu vasiyet etmistir: Kim bu isimlerin duası ile mesgul olmak isterse, kalbi temiz olmalı. Bunu okumaga kalbi ve ruhu ile devam etmeli ki Allah’ın eserlerinden çok acayip ve garaip seyler görsün. Ona gayb aleminin sırları açılsın. Bu isimlerde o kadar acayip sırlar vardır ki denizler mürekkep, agaçlar kalem ve bütün yaratılanlar da katip olsalar, bu isimlerin serhini yazamazlar. Allah Teala bir kuluna hayır murad ederse onu bu isimlere ve bunları okumaga muvaffak kılar. Sonunda o kiside acayip hassalar görülür.


Sihabüddün Sühreverdi k.s.a. söyle vasiyet etmistir: Bu isimleri bilen kardeslerin bunları güvenmedikleri ve layık olmayan kimselere vermeleri ve emanet etmeleri haramdır. Haram islerde tecrübe edilmesi caiz degildir. Kim haramda tecrübe ederse, Allah onu öyle bir derde mübtela kılar ki ondan bir türlü kurtulamaz. Kıyamet gününde Hak teala onun hasmı olur. Bu isimleri okuyan takva sahibi ve temiz itikatlı olmalıdır. Kötü huyları olmamalıdır. Fasık ve yalancı olmamalıdır. Hali düzgün, sözü dogru olmalıdır. Bu isimlere inanıp ihtiyacı oldugu zaman tecrübe etmelidir. O zaman insallah ihtiyaçları görülür.

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder