23 Aralık 2016 Cuma

İnşirah Suresinin Faziletleri...

Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir. 

Kim bu sureyi beş vakit namazlardan sonra okumaya devam ederse, Cenab-ı Hak işlerinde ona kolaylık verir ve rızkını çoğaltır,sıkıntısını giderir,ummadığı yerden rızıklandırır Bu sureyi her gün duha vaktinde ikiyüzer defa okumaya devam eden kimse bazı esrarı ilahiyyeye vakıf olur. Dilek için ise; 2 rekat hacet namazi kil Besmele ile 152 kere elem Neşrah Leke Sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür.


Elem neşrahleke sadrak.Ve veda’na anke vizrak.Elleziy engada zahrak.Ve rafa’na leke zikrak. Fe inne meal usri yüsran innemeal usri yusra.Fe ıza ferağte fensab ve ila rabbike ferğab”(Size karşı muhabbeti olmayan ya da az olan eşinizin yüzüne ya da resmine 1 defa okuyup üflerseniz büyük bir muhabbet görürsünüz şüpheniz olmasın).

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder