22 Aralık 2016 Perşembe

Merkür (Utarit) Gezegeni Gerilemesi ve Şifa Etkileri

Merkür Gerilemesi;

Merkür senede 3 hafta boyunca 3-4 kere geriler. Bu zaman zarfında daha öncede söylediğim gibi anlaşma, ameliyat, büyük önemli kararlar, ilişkilerdeki kavgalar, ayrılıklar kısaca maddi-manevi mümkünse karar almamak ve alınan kararları da çok kafaya takmamak gerekir. Merkür’ün bize bu dönemde de iyiliği dokunur.
Merkür tüm komünikasyonun gezegenidir. Merkür’ün gerilediği bu dönemde haberci, anlamlı ve derinliği olan rüyalar görebilirsiniz. Bu dönemde dualarımız kabul olur, çok içinizden inanarak cevabını almak istediğiniz ve çok ihtiyacınız olan sorular; bu soruların cevaplarını bu dönemde alabilirsiniz evrenden gönderilen mesajlar olarak.

Merkür gerilerken onun fokuslandığı bu dikey komünikasyon şansınızı değerlendirin ve bol-bol dua edin, isteklerinizi gönderin yukarıya. Merkür’ün ŞİFA özelliği de vardır, bu dönemde kendinizi ve başkalarını iyileştirmek, enerji çalışması yapıyorsanız şifa vermek için doğru bir dönem. Ayrıca bu dönem eski yaraları sarmak için, karmaşık ilişkileri temizlemek için, savaş baltalarımızı saklamak ve barış bayraklarımızı çıkarmak için uygun bir dönem. Yıllardır psikolojik tedaviler gören bazı insanların Merkür’ün gerilediği dönemlerde psikologlarının çözemediği sorunlarının bu dönemde çözüldüğü ve iyileştikleri görülmüştür.
Eğer bir satışçıysanız Merkür gerilemesinde yeni müşteriler bulmak yerine eski kontratlarınızı-eski müşterilerinizi gözden geçirin. Uzun zamandır zaman ayıramadığınız ama üzerinde çalışmak istediğiniz projelere başlamak için Merkür gerilemesi iyi bir dönemdir. Dikkat ederseniz hiç yeni bir şeye başlayın demiyorum; hep eski ve/veya beklemede olanlara dikkatinizi yönlendirdim.
Evinizi temizleyin, dolapları boşaltın, duvarları boyayın, CV’nizi yenileyin, dua edin, ibadet edin, meditasyon yapın…


Sevgilerimle,

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder