22 Aralık 2016 Perşembe

Ya Şedidel Batşi Zalime Okunur


Ya şedidel batşi ne demektir; önce onu sizlere yazalım sitemizin değerli ziyaretçileri ve takipçileri şedidel: çok şiddetli demektir batşi : kıskavrak yakalamak anlamına gelir. 

''Fi kulübihim maradun fe za dehum (Size kötülük yapan kişinin ismi+Anne adı) allahu merada ve lehum (Size kötük yapan kişinin ismi+Anne adı) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu'' nasıl ve kime okuyacaksınız onu da yazalım, size kötülük eden birini pişman ve perişan etmek için zalime okunur önce
 660 defa ''Ya Şedidel Batşi'' okunur ve ardından bir kez yukarıdaki dua okunur isimlerin okunacağı yer duada gösterilmiştir başka bir maksatla da okunmaz.

 Bu dua,  dua sitelerinde genelde yanlış verilmiş asla kendi isminiz geçmemeli bu duada, bunlar kahır ayetleridir çünkü, lütfen dikkatli olalım bu hususta. Okuyacağınız kişinin anne adını biliyorsanız onu da zikredersiniz.

Zevk için okunmaz, bu kişi canınıza, malınıza, namusunuza kastettiyse cezalandırılması amacıyla okunur, suçsuz birine okursanız siz cezalandırılırsınız bunu da söylemiş olayım. Çok defalar okuduğum ve tesirini kısa sürede gördüğüm bir duadır. Utarit(merkür) saatinde okumak daha etkilidir. Niyetinizi başlarken ve bitince tekrar ediniz ve doğru kelimelerle isteyiniz.


NOT: Kuranı kerimde geçen ayetlerdir hepsi ve büyü değildir. Sorumluluk okuyana aittir. Bilgilendirme amaçlı paylaşılmıştır. 

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder