22 Aralık 2016 Perşembe

Kötü Komşudan Kurtulma Duaları


Size sürekli zararı dokunan, eziyet eden, gıybetinizi yapan, iftira atan, çevrenizi kirleten, huzurunuzu kaçıran, hasetlik eden, üstünüze halı kilim sofra bezi vs. silkeleyerek evinizi kirletip size sürekli iş çıkaran kötü komşudan kısa zamanda kurtulmak için: Hergün 99 defa ''Hasbünallahu ve nimel vekil'' okuyup bitince ''Hasbünallahu ve nimel vekil nimel mevla ve nimen nasir'' derseniz, O komşuyu kısa sürede Allah öyle bir cezaya çarptırır ki, şaşırıp kalırsınız. Yeriynen yehsan oldu derler ya, nereye gitti, ne duruma düştü siz bile şaşırıp kalırsınız, tesiri o kadar fazladır. Biz istemeyiz kimseye bişey olmasın, ama bazen o kadar bunaltıyorlarki insanı. Allahtan yardım istemekten başka çare bulamıyoruz.

Şu duayı da yukardaki duayla birlikte okuyabilirsiniz yada hangisini tercih ederseniz onu okuyun. Kötülük gördüğünüz insanların hepsine hergün 75 defa Ya Müntekim Ya Allah okuyup, ardından da ya zül celali vel ikram derseniz ve kötülük gördüğünüz kişilerin isimlerini sayarsanız, Yüce Allah onlara en kısa zamanda hakettikleri cezayı verir. Not: Tecrübe edilmiştir. Yaşasın kötü komşum taşınıyor :)) Kötü komşu için ayrıca şu uygulamada yapılabilir; Biraz kömür tozu alırız niyet edip üzerine 161 defa YA MANİ esmasını okuruz ''BEYNEHÜMA BERZAHUN LA YEBGIYANİ” ayetini 7 defa okuruz sonra 3kez YA RAB engelle diye sesleniriz. Niyet edip kömürü ilgili kişinin yoluna serperiz. Evimize gelmesini istemediğimiz insanlar içinde yapabiliriz.

Kötü komşunuzun  zararından korunmak, kurtulmak için ve onların faydalı bir insan olmaları için her gün 110 defa “Yâ Aliyyü Celle Celalühü”  okuyup onların ıslahını isteyerek dua ederse,duası kabul olur ve  Allah ahlaklarını düzeltir. 

Not; Başlandığında bırakılmayacak bir esmadır, bunu dikkate alınız.İki yıldır okurum bir gün bile bırakmadım, bırakılması tehlikelidir.

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder