22 Aralık 2016 Perşembe

Mezcelin Bezcelin İsimlerini Okuyanlar Her İşte Başarılı Olurlar


Bezcelin
Altıncı isim Bezcelin olup bu ismin harfi Vav (%) menzili Hena'dır. Arapça karşılığı ise:
“Yâ vedûdü Yâ Allâhü Yâ kâhiru yâ ehadü yâ vâhidü” ismi şerifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi:

Dilek ve hacet için: Bu ismi şerifi Perşembe günü güneş doğmadan önce hiç konuşmadan kırmızı kağıt üzerine yaz. Dilek ve maksadını Allah Teala hazretlerine arz ettikten sonra kağıdı denize bırakırsan, Allah c.c. bir hafta içinde isteğini yerine getirir.  بزجل  بزْجَلٍ   (İki değişik kitapta iki farklı yazılım buldum ikisi ile de deneyelim, safran mükekkebi bulamayanlar çini mürekkebi kullanabilirler o da doğal bir mürekkeptir).

Sihir bozmak için: Bir kova suya fındık büyüklügünde üç adet tuz parçası koyduktan sonra üzerine 66 defa “Mezcelin Bezcelin” isimlerini okur ve sihirli olan kimse bu su ile gusül abdesti alırsa sihri Allah teala'nın izniyle çözülür.(Bir leğen içinde abdest alınız ve bu suyu ayak basılmayan bir yere, bahçeye yada çiçek saksılarına dökünüz, kesinlikle kanalizayona karışacak bir yere dökmeyiniz).

İşlerinde basarılı olmak için: “Mezcelin Bezcelin” ismi şeriflerini yapacağı bir işten önce okuyan kimse her işinde Allah Teala'nın izniyle başarılı olur. Bezcelin ismi şerifiyle Zühre  gökyüzüne çıktı.


(Usulül Bast)

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder