22 Aralık 2016 Perşembe

Ya Fettah Esmasının Sırlarından (Sağ Kolunuz Olarak Düşünün)




“Ya Fettah” esması ile kapanan tüm kapıları açarsınız. İnsanın sağ kolu gibi ele alınmalıdır. Bu ismin enerjisinin güzelliği saymakla bitmez. Kapanmış kısmetten tutun da, iş, aşk, sağlık konularına kadar her alanda mucize çözümler getirir hayatınıza. Gezegeninin saatinde 489 defa çekilerek her kapıyı açan bir anahtar vazifesi görür. Israrla üzerinde durulması gereken bir esmadır. Allah her türlü zorluk ve müşkilleri çözen,maddi-manevi bütün kapıları açan,kulların arasında hakim olan.Her şeyi hikmetle açandır.

İşte Allah’ın “EL-FETTAH” İsmi şerifi bu özelliği taşır. Bu ismi  zikir  saati olan çarşamba günü Utarit saatinde okuyan yada her gün kendine vird edinen kimseler, bu mübarek ismin hürmetine,gözlerindeki manevi perdeler kalkar,gayb hazineleri açılır.

Bu ismi vird edinerek Allah’tan bir şey isteyen isteği asla geri çevrilmez. Her dileği kabul görür.Maddi ve manevi kapılar hayat boyu kendine açılır.Hayat boyu işlerinde başarılı olur.

İş yeri sahipleri iş yerlerine “Ya Fettah-Ya Rezzak” yazıp yüksek bir yere assalar ve her gün (797) kere “Ya Fettah,Ya Rezzak'' isimlerini okusalar,iş yerlerinde işlerine yetişemiyecek kadar 

İletişim: alaraunlu385@outlook.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder